Livrarea Produselor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, o sa primesti email cu statusul acesteia.
Pentru informatii suplimentare sunati la nr.de telefon: 031.805.49.58, de Luni pana Vineri, intre orele 9:00-17:00, sau pe email: office@tiravis.ro

Modificare sau anulare comanda

Daca doresti sa modifici sau sa anulezi comanda,te rugam sa ne anunti cat mai repede la numarul de telefon 031.805.49.58 de Luni pana Vineri intre orele 9:00-17:00 ,sau pe email: office@tiravis.ro

Modalitati de livrare

La inregistrarea comenzii alegeti modalitatea de livrare.

1. Livrare prin curier rapid Sameday:

1.1 – Livrare standard

Dacă alegi livrarea standard, primești produsele începând cu a doua zi de la plasarea comenzii. Livrarea este gratuită pentru comenzile de minimum 400 de lei. Costul de livrare pentru cele cu valori sub 400 de lei este de 25 lei.

1.2 – Livrare in easybox

Livrarea la easybox este posibilă dacă produsele comandate sunt de dimensiuni mici sau medii. Poți deschide ușa locker-ului cu ajutorul codului QR/PIN primit pe email sau SMS. Ai un număr limitat de ore la dispoziție pentru ridicarea comenzii. Plata se poate face doar cu cardul, online sau la ridicarea produselor. Livrarea este gratuită pentru comenzile de minimum 400 de lei. Costul de livrare pentru cele cu valori sub 400 de lei este de 15 lei.

ATENTIE !

La primirea coletului,te rugam sa verifici integritatea fizica a coletului, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare,sau violare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

2. Ridicare din showroom:

Produsele comandate se pot ridica in aceeasi zi din showroom-ul Tiravis din : Bucuresti,Soseaua Dudesti Pantelimon, Nr. 23, Sector 3  (statia de metrou Republica)

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate din showroom-ul Tiravis