Livrarea Produselor

Urmarirea comenzii tale

Dupa ce ai inregistrat comanda, o sa primesti email cu statusul acesteia.
Pentru informatii suplimentare sunati la nr.de telefon: 031.805.49.58, de Luni pana Vineri, intre orele 9:00-17:00, sau pe email: office@tiravis.ro

Modificare sau anulare comanda

Daca doresti sa modifici sau sa anulezi comanda,te rugam sa ne anunti cat mai repede la numarul de telefon 031.805.49.58 de Luni pana Vineri intre orele 9:00-17:00 ,sau pe email: office@tiravis.ro

Modalitati de livrare

La inregistrarea comenzii alegeti modalitatea de livrare.

1. Livrare prin curier rapid

Comanda ta cu produse Tiravis va ajunge la tine in 1-2 zile lucratoare din momentul in care predam coletul curierului.

Asiguram TRANSPORT GRATUIT in TOATA TARA pentru orice comanda mai mare de 250 lei in aria de acoperire a firmei de curierat Urgent Cargus ( vezi aria de acoperire Urgent Cargus)

Daca valoarea comenzii este mai mica de 250 lei, costul de livrare este 19 lei*

*pentru livrarea in localitati ce nu sunt in aria de acoperire a curierului (fig.1), acesta percepe costuri suplimentare (verificati costurile suplimentare pe site-ul curierului).

ATENTIE !

La primirea coletului,te rugam sa verifici integritatea fizica a coletului, in prezenta curierului si sa ceri intocmirea unui proces verbal de constatare a daunelor in cazul in care coletul prezinta urme de deteriorare,sau violare.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

2. Ridicare din showroom:

Produsele comandate se pot ridica in aceeasi zi din showroom-ul Tiravis din : Bucuresti,Soseaua Dudesti Pantelimon, Nr. 23, Sector 3  (statia de metrou Republica)

Nu se percepe taxă de transport pentru comenzile ridicate din showroom-ul Tiravis