DESPRE NOI

Pasiunea pentru excelență

www.tiravis.ro este magazinul online de prezentare si vanzare a produselor electrocasnice importate de societatea TIRAVIS SRL de la producatori din Spania. Produsele comercializate de magazinul online sunt noi, originale si beneficiaza de garantia specifica data de societatea noastra in calitate de importator unic.Echipa Tiravis este formata din oameni cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate,intelegem nevoile clientilor si suntem receptivi la ele.
Oferim clientilor nostri produse si servicii de foarte buna calitate.
Din anul 2003,societatea Tiravis Srl este specializata in activitati de import si distributie nationala a produselor electrocasnice de top international: Taurus, Minimoka,Di4 si Daga din Spania. Dorim să contribuim la îmbunătățirea calității vieții Dstra și a confortului familiei cu produse de calitate, practice și ușor de utilizat.
Oferta noastra contine: aparate electrocasnice de bucatarie si intretinere a casei,aparate de climatizare,aparate pentru sănătate, aparate de terapie, incalzitoare textile,aparate de beauty si wellness,care inglobeaza cele mai noi tehnologii si sunt fabricate conform standardelor de calitate UE. Toate produsele noastre beneficiaza de garantie 24 luni si post garantie si servicii de service eficiente, pentru deplina satisfacere a clientilor nostri.
Istoric branduri:
Taurus fondat in anul 1961 in Spania si are experienta de peste 60 de ani in productia de electrocasnice de inalta calitate. Ofera solutii pentru a face viata mai usoara cu ajutorul unor produse functionale, concepute pentru a satisface nevoile si exigentele dumneavoastra, pentru a imbunatati calitatea vietii si a va ajuta sa obtineti confortul in casa Dumneavoastra.
Minimoka – De peste 45 de ani umplu casele cu aroma cafelei. Experienta Minimoka ne-a adus mai aproape de cafeaua perfecta care a fost dobandita cu trecerea anilor. Va invitam sa descoperi povestea masinilor de cafea Minimoka
DAGA, fondată în 1921, este un specialist în pad-uri de încălzire, saltele electrice și pături de încălzire și este singurul producător de dispozitive de încălzire textile din Spania. Recunoașterea internațională și o gamă largă de experiențe ii permit să oferim cele mai bune produse de confort care implică utilizarea căldurii uscate.Portofoliul de produse s-a dezvoltat prin includerea de produse de sanatate si beauty.Prin experienta dobandita si rezultatele obtinute în categoria de produse,Daga ofera produse de înaltă calitate și cu mare fiabilitate, toate fiind controlate și testate în condiții de siguranță stricte. Di4 este de 33 de ani un brand de referinta in lumea aparatelor ce utilizeaza aburul prin gama aparatelor de calcat (fiare si statii de calcat) si aparatelor de curatat cu aburi foarte eficiente și care oferă tehnologie de ultima generatie pentru a vă bucura și mai mult de timpul liber.

Datele companiei

SC TIRAVIS SRL
Sediul Social: Bucuresti,str.Zemes,nr.4,sector 3
Punct de lucru: Bucuresti, sos. Dudesti Pantelimon, nr.23, sector 3 (statia de metrou REPUBLICA)
Cod Unic de Inregistrare: RO 15719447
Nr. Reg. Comertului: J40/12071/2003
Banca: BCR
IBAN: RO10RNCB0089003729400001
Telefon: 031 8054958
Email: office@tiravis.ro