DESPRE NOI

Pasiunea pentru excelență

Bine ați venit pe www.tiravis.ro – destinația ta de încredere pentru electrocasnice de înaltă calitate! Vă oferim o gamă variată de mărci renumite: Taurus, Ufesa, Daga și Di4, pentru a satisface toate nevoile tale în bucătărie și nu numai.
www.tiravis.ro este magazinul online de prezentare si vanzare a produselor electrocasnice importate de societatea TIRAVIS SRL de la producatori din Spania. Produsele comercializate de magazinul online sunt noi, originale si beneficiaza de garantia specifica data de societatea noastra in calitate de importator unic.Echipa Tiravis este formata din oameni cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate,intelegem nevoile clientilor si suntem receptivi la ele.
Cu electrocasnicele noastre, pregătirea mâncărurilor delicioase și crearea unui mediu confortabil în locuința ta devin mai ușoare ca niciodată. Fie că îți dorești un aspirator robot eficient și silențios, un blender puternic pentru a-ți prepara smoothie-uri sănătoase, o pernă electrică relaxantă sau orice alt aparat electrocasnic de încredere, avem tot ce ai nevoie.
Brandurile noastre de top, Taurus, Ufesa, Daga și Di4, sunt cunoscute pentru calitatea și inovația lor. Acestea aduc tehnologie avansată în fiecare produs, garantând rezultate superioare și durabilitate pe termen lung. Indiferent dacă ești un bucătar pasionat, un iubitor al confortului sau unul care apreciază aparatele practice și eficiente, vei găsi cu siguranță electrocasnicele potrivite pentru tine.
Cu serviciul nostru de livrare rapidă și un serviciu de asistență tehnică profesionistă, ne asigurăm că experiența ta de cumpărături este una plăcută și lipsită de griji. Echipa noastră dedicată este aici pentru a răspunde întrebărilor tale și pentru a te ghida în alegerea celor mai bune produse pentru nevoile tale.
Vizitează site-ul www.tiravis.ro și descoperă gama noastră completă de electrocasnice Taurus, Ufesa, Daga și Di4. Transformă-ți locuința într-un spațiu modern și funcțional, cu aparate electrocasnice de încredere. Te așteptăm cu oferte speciale și produse de calitate superioară pentru a-ți îmbunătăți experiența zilnică!

Datele companiei

SC TIRAVIS SRL
Sediul Social: Bucuresti,str.Zemes,nr.4,sector 3
Punct de lucru: Bucuresti, sos. Dudesti Pantelimon, nr.23, sector 3 (statia de metrou REPUBLICA)
Cod Unic de Inregistrare: RO 15719447
Nr. Reg. Comertului: J40/12071/2003
Banca: BCR
IBAN: RO10RNCB0089003729400001
Telefon: 031 8054958
Email: office@tiravis.ro